Το μέλλον σέβεται την παράδοση του Οίκου από το Νοάλε, που πάντα ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και την καινοτομία του. Με σπορ προσωπικότητα και εκπληκτικές σύγχρονες γραμμές, η RS660 φέρνει στον δρόμο την κορυφαία εμπειρία της Aprilia από τις πίστες. Ο μοναδικός σχεδιασμός διαμορφώνει μια ελαφριά και συμπαγή μοτοσυκλέτα, ευέλικτη και κομψή, σταθερή στις υψηλές ταχύτητες, διασκεδαστική και ευχάριστη στην οδήγηση. Οι χρωματικές επιλογές της RS 660 περιλαμβάνουν το ολοκαίνουργιο Acid Gold που τονίζει τον σχεδιασμό και τον δυναμικό και νεανικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

ΣΥΣΤΗΜΑ APRC

Το σύστημα APRC, που αναπτύχθηκε καταρχήν για αγωνιστική χρήση και βελτιστοποιήθηκε για χρήση στον δρόμο, αντιπροσωπεύει τη μέγιστη εξέλιξη στη διαχείριση ηλεκτρονικών ελέγχων, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο ικανό να εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια στην καθημερινή χρήση στον δρόμο και να βελτιώνει την απόδοση όταν χρησιμοποιείται στην πίστα.

Η RS 660 διαθέτει το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό πακέτο ελέγχου APRC (Aprilia Performance Ride Control) που αποτελείται από μια προηγμένη αδρανειακή πλατφόρμα έξι αξόνων η οποία, χάρη στα επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια που διαθέτει, μπορεί να αναγνωρίσει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σε σχέση με τον δρόμο, υποστηρίζοντας τις επιδόσεις και κάνοντας την οδήγηση ασφαλή και συναρπαστική.

Το APRC της RS 660 περιλαμβάνει:

  • ATC: Aprilia Traction Control, ρυθμιζόμενος έλεγχος πρόσφυσης βάσει ακριβούς λογικής λειτουργίας υψηλής απόδοσης.
  • AWC: Aprilia Wheelie Control, ρυθμιζόμενος έλεγχος ανύψωσης του μπροστινού τροχού (σούζας).
  • ACC: Aprilia Cruise Control, επιτρέπει τη διατήρηση προεπιλεγμένης ταχύτητας, χωρίς τη χρήση του γκαζιού.
  • AQS: Aprilia Quick Shift, ηλεκτρονικό κιβώτιο για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων με ανοικτό γκάζι και χωρίς τη χρήση της μανέτας του συμπλέκτη. Διαθέτει επίσης, λειτουργία κατεβάσματος ταχυτήτων (downshift) που επιτρέπει κατεβάσματα σχέσεων χωρίς τη χρήση της μανέτας συμπλέκτη. Χάρη στο λογισμικό που περιλαμβάνεται στα γνήσια αξεσουάρ, μπορείς να αναστρέψεις το κιβώτιο χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσεις οποιοδήποτε στοιχείο του.
  • AEB: Aprilia Engine Brake, Aprilia Engine Brake, το σύστημα ελέγχει το φρένο του κινητήρα, όταν κλείνει το γκάζι.
  • AEM: Aprilia Engine Map, οι διάφοροι χάρτες αλλάζουν τον χαρακτήρα και τον τρόπο απόδοσης του κινητήρα.
  • ABS: με λειτουργία cornering και ρυθμιζόμενο σε 3 επίπεδα παρέμβασης.

Ανακάλυψέ τα

Aprilia RS 660 35kW E5

Τιμή: 11.050,00 € Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε,

Aprilia RS 660 E5

Τιμή: 11.050,00 € Το μέλλον σέβεται την παράδοση του
Back to Top